TJÄNSTER

Mina tjänster

We focus on creating clean, modern & responsive interfaces that not only look good but also work great.

Kompositör/producent

 Kompositör/arrangör

Behöver ni ett stråkarrangemang till en bröllopsvisa? Ett nyskrivet orkesterstycke? Musik för film, reklam eller dylikt? Jag komponerar och arrangerar musik i olika genrer och stilar. Jag komponerar och arrangerar och arbetar  i programmen Logic Pro X och Finale.  Jag kan leverera notmaterial och färdiga musikproduktioner. Jag har inspelningsmöjligheter och jobbar både med riktiga instrument och samplingar

Kontakta mig och berätta om era önskningar och behov, så kommer vi fram till en lösningar som passar just er.

Artist/musiker

Boka mig till event som musiker/trubadur eller som artist med eget material. 

Instrument: Sång och piano
Boka mig till ditt event, så som dop, bröllop, begravning, loungemusik eller dylikt. Musiken är lågmäld med mig på sång och piano i  gengrer som pop, visa, singersongwriter och jazz. 

 • Fler musiker kan anlitas vid behov och önskemål.
 • Egen ljudanläggning som räcker till upp till 200 personer finns att tillgå.
 • Bokar gärna återkommande spelningar.
Sångpedagog/pianolärare

 

Privatlektioner i sång

Jag erbjuder undervisning för såväl etablerade artister som nybörjare. Varje lektion utformas utefter kundens egna behov och önskemål.

I undervisningen ingår:

 • Andning och stöd

 • Kroppskännedom

 • Avslappning käke/tunga/struphuvud

 • Hitta din ”egen” röst

 • Klangfärgskunskap

 • Textbearbetning och textanalys

 • Improvisation

 • Mental träning/medvetenhet

  Du kan välja mellan 40 och 60 min.
  Pris 40 min: 500 SEK (plus moms)
  Pris 60 min: 600 SEK (plus moms)

 • Målet med kursen är att vägleda och coacha dig i sången och bidra med stöd och verktyg till att fortsätta att utveckla din musikalitet. Vi arbetar på att hitta din unika röst och arbeta fram det bästa ur den. Fokus ligger på att finna glädjen i att sjunga och att ta fram det som gör din sång och röst unik.

  Bakgrund

 • Jag har arbetat med både individuella sånglektioner, i grupp och körsång. Jag har egenerfarenhet av att stå på scen både i rollen som musiker och som artist vilket ger dig som elev möjlighet att under dina sånglektioner lära dig olika delar av sångteknik, scennärvaro, specifika tekniker och mental förberedning.

  För mer info och tidsbokning, vänligen mejla eller ring. 

Lärare i komposition, teori, ljudteknik

Anlita mig som lärare/pedagog i musikämnen som komposition, arrangering, låtskapande, musikteori, gehör, ljudteknik, textförfattande och körsång. Jag arbetar inte i grundskolan, utan från Folkhögskola och Högskola/Univeritet. För meriter och mer info, vänligen kontakta mig via telefon eller mejl.

Texförfattare

Behöver du en kärleksfull text till ett  bröllop, elller dop? En låttext på svenska eller engelska? En dikt? Kontakta mig, så lägger vi upp en plan som passar just dina önskemål.

Yoga/träningsinstruktör

Många av oss lider dagligen av spänningar och stress. När vi är trötta visar det sig som såväl kroppsliga som psykiska symtom. Genom att bli medveten om andning, hållning, spänning och avspänning förebygger vi skador och får lättare att hantera

stress. Vi blir mer vakna och närvarande och får mer energi.

Målet är att förbättra sin fysik och stresstålighet och även kunna använda övningar i sin vardag för ett långsiktigt välmående för både kropp och sinne.

Fördelar:

Ökat välmående genom stressreducering.

Personalen blir mer fokuserade och presterar bättre.

Gemensam aktivitet ökar samvaron i gruppen. 

Minskad sjukfrånvaro genom förebyggande av skador. 

Ökad självkänsla genom bättre kroppskännedom.

Mina pass är för alla, nybörjare och erfarna. Jag håller pass för olika grupper och konstellationr, så som: 

Yoga/träning för män
Seniorer
Företagsyoga/träning
Voicelates

Förbättra ditt välmående på din arbetsplats!

Stela muskler till följd av stillasittande arbete.

Trött och ofokuserad.

Sjukfrånvaro.

För mer info, kontakta mig, eller besök min blogg:

Simply Yoga

VOICELATES

När jag började utövade yoga märke jag att andningsövningarna var mycket lika sångövningar och den teknik man använder med rösten. Jag märkte hur min egen sång förbättrades och förstärktes genom kroppskännedom och utefter mina erfarenheter utvecklade jag en egen träningsform “Voicelates” där man använder rösten i träningen för att dels jobba mer med andningen som bidrar till en starkare kropp och mindre spänningar, men främst för att stärka sin egen röst. Varje röst är unik. Hur du talar och ur du använder den återspeglar din framtoning och ditt uttryck. Känner du dig säker i din röst och ditt sätt att tala får du en helt annan utstrålning och självförtroende. 

Vill du veta mer, besök min blogg: “Simply Yoga”. Där kan du boka föreläsningar med pass.

Kort om voicelates
 1. Pilatespass där vi jobbar med “stödet” genom röstträning och andning mixat med styrkeövningar och stretch.
 2. Fokus på hållning, andningsflöde och kroppsmedvetenhet för att bygga upp såväl muskulatur som mental avspänning och rörlighet.
 3. Under passet jobbar vi med styrka, stabilitet, balans, andning, hållning, kroppsmedvetenhet och stretch.
 4. Passet avslutas med stretch och avslappning.

 

Författare

With Oshine, it just keeps coming. These are what that make Oshine one of the best selling themes of all time. 

“I recommend this theme to all my clients. The people at Brand Exponents have excellent taste and the support is top-notch. They are always patient and helpful and really this is the only theme you will need. 

Jane Doe – Shady Rays

Har du en projektide? 

Har ni själva någon idé om samarbete? Tveka inte att kontakta mig och presentera din ide´.
Kanske kan det bli något helt fantastiskt! Om inte annat, ett nytt spännande möte och en erfarenhet rikare.
KONTAKTA MIG!
SERVICES

I can do everything to help you get your business online & mobile. 

Jag har studerat fyra år vid Institutet för musik och medier i Piteå, (Musikhögskolan, Piteå). Där avlade jag Filosofie kandidatexamen med huvudämne komposition, (varav tre år vid programmet arrangering/komposition (med lärare som Jan Sandström, Jan Ferm och Hans Hjortek). Därefter studerade jag Musikproduktion och Surroundljud vid Växjö Universitet, samt webbdesign och digital illustration. Jag är även utbildad i Logic, Apple Certified Pro Certificat. 
Artist/musiker

Boka mig till event som musiker/trubadur eller som artist med eget material. 

Instrument: Sång och piano
Boka mig till ditt event, så som dop, bröllop, begravning, loungemusik eller dylikt. Musiken är lågmäld med mig på sång och piano i  gengrer som pop, visa, singersongwriter och jazz. 

 • Fler musiker kan anlitas vid behov och önskemål.
 • Egen ljudanläggning som räcker till upp till 200 personer finns att tillgå.
 • Bokar gärna återkommande spelningar.
Development

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

Design

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

Ecommerce

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

SEO

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

Who inspire us ?

CLIENTS

Mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim.

KUNDER

Musikframträdanden

Ångbryggeriet, Piteå
Mat och prat, Luleå
Invit, Luleå
Kosta Boda Hotell, Kosta
Teleborgs slott, Växjö
Palladium, Växjö
Landshövdingen, Residenset, Växjö
Landstinget, Elite Stadshotell
PM och vänner, Växjö.
4 Krogar, Växjö
Kafe´De Luxe, Växjö
Café Fontaine, Växjö
Café Mat och prat, Luleå
Villa Vik, Växjö
Radio Kronoberg, Växjö
Myresjöhus Arena
Växjö Company
Araby Park Arena, Växjö

We make you look good

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

Karin Åberg

BIOGRAFI

Multikonstnär med känslan för det där lilla extra.

UTBILDNING/BAKGRUND
Karin Åberg är musikproducent/låtskrivare konstnär och författare. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Piteå och Linneuniversitetet i Växjö. Hon driver företaget Karin Åberg Music som producerar musik för film, TV-spel, och olika ensembler. Hon undervisar även i musik sång och yoga.

ARTIST
Som artist och låtskrivare har Karin har turnerat i Sverige och Tyskland, arbetat med världsartister, släppt en EP och en singel. Hon har skrivit musik för bio, radio, TV, reklam, novellfilm och symfoniorkester.

KONSTNÄR
Som konstnär har Karin ställt ut på olika hotell i södra Sverige, medverkat under Påskrundan i Kristianstad och haft vernissage i Hamburg med mycket fin respons, där hennes färgstarka akvareller och akryler var mycket uppskattade. Karins alster drar blickarna till sig och hon har en förmåga att fånga och leverera en viss känsla med sina uttrycksfulla färgstarka motiv.

FÖRFATTARE
2016 debuterade Karin med barnboken ”Ellen och Lisa på upptäcktsfärd”. En färgsprakande musiksaga med QR-koder, noter och pedagogiskt material. Karin har stått för allt: manus, illustrationer och musik. I samband med releasen åkte Karin tillsammans med tre musiker på turné på förskolor i Norrbotten via Norrbottensmusiken. Boken har getts ut till hälften av alla förskolor i Norrbotten. Den har legat till grund för dansföreställning på Kulturskolan i Piteå för barn 3-5 år. Karin arrangerade även musiken i boken för symfoniorkester och barnkörer som i ett uruppförandet visades upp som en familjekonsert med Växjö Stads Symfoniorkester och Kulturskolans körer.

PRODUCENT
Efter ett unikt samarbete med den legendariska jazztrummisen Bill Cobham har Karin producerat ett så kallat “Art Work”, en målning till framsidan av singeln “Falling For You”, där Karin skrivit låten, spelar piano och sjunger.

PRESS

A Powerful and Elegant Front End Page Builder for WordPress

Addres
Strömbacka strand 4
Mobil
+46 70 261 78 52

Karin Åberg Music © 2021

Email
karinabergmusic@gmail.com
Sociala medier
Kategorier

Ea mei nostrum imperdiet deterruisset, mei ludus efficiendi ei. Sea summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Detracto erroribus et mea.

Recent Posts
From Instagram
  Instagram Error : Access Token is not entered under OSHINE OPTIONS > GLOBAL SITE LAYOUT AND SETTINGS. Access Token for your account can be generated from https://developers.facebook.com/docs/instagram-basic-display-api/getting-started/
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google